Jouw inbound contact center

Als contact center staan wij klaar om al jouw inkomende contacten te behartigen. Dit kan zowel in volledige uitbesteding als in ondersteuning van jouw customer service team. 

Het verlengstuk voor jouw klantendienst

Hoe je ons precies noemt, of het nu call center, contact center, klantendienst, telemarketing, telesales, telesecretariaat,  ... is, het speelt allemaal geen rol. 

Zolang je maar weet dat ons serviceUp team al sinds 1985 dé referentie is voor het ondersteunen van klantendiensten voor Belgische en internationale bedrijven. 

serviceUp, het vroegere Filad, werd opgericht door Gerda en Dirk Onderdonck. Zus en broer. Vanuit deze familiale warmte en het streven naar de meest kwalitatieve behartiging van de inkomende gesprekken groeide ons team. Meer dan 150 bedrijven uit de meest diverse sectoren mochten reeds genieten van de ondersteuning van Gerda en haar team. Jij binnenkort ook?

Deze namen gingen jou voor

37 jaar
ervaring in
klantencontact

24/7

Laat je klanten nooit meer wachten

Omni-channel

Of jouw klanten nu chat, e-mail, telefoon of social media prefereren om contact op te nemen, wij behartigen ze allemaal

Rapportages, advies en ondersteuning

Optimaliseer jouw inkomende contacten op basis van onze rapportages

+

jaar ervaring

+

tevreden klanten

%

Gemiddelde SLA

Ons onboardingstraject

Ontdek welke fases we doorlopen na het eerste contact, vooraleer we van start gaan met jouw project

Kennismakingsgesprek
Inschatting volume
Plan van aanpak
Budgetanalyse
Go LIVE
Analyseren en optimaliseren

Interessante blogs voor jou

4e overname in 4 jaar tijd voor moederbedrijf salesUp | serviceUp

serviceUp behoort tot de salesUp groep. Deze heeft als eerste in Europa 5 commerciële bedrijven gebundeld onder 1 dak. Hierdoor heeft de groep een oplossing op alle commerciële vragen van onze klanten. We ondersteunen hen op het gebied van: sales, marketing, customer service, recruitment én training. Om onze klanten nog beter te ondersteunen, nam salesUp dit jaar ook MyModus uit Deinze over.

Het wapen tegen de opkomende recessie

We kunnen er niet langer om heen. Elk nieuwsbericht, elke boodschap, elke meeting gaat tegenwoordig - al dan niet deels - over de vertraging van de economische groei, een voorzichtigere houding bij bedrijven en een terugschroeving van de investeringen. Hebben we Corona net doorzwommen, dan dient zich daar de volgende uitdaging reeds aan: de recessie.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp