Een Naadloze Samenwerking tussen serviceUp en Immo Van Middelem

Vanaf het allereerste contact verliep de samenwerking tussen serviceUp en Immo Van Middelem uiterst positief, soepel en efficiënt. Hierover vertelt Dirk Van Roy, zaakvoerder van Immo Van Middelem meer.

Bij serviceUp zijn we altijd op zoek naar partners die onze waarden delen. Onze samenwerking met Immo Van Middelem is een perfect voorbeeld van hoe een gedeelde visie en "De Perfecte Klik" (als slagzin van Immo Van Middelem,) de basis kunnen vormen voor een succesvolle zakelijke relatie. Het is altijd een genoegen om samen te werken met een partner die niet alleen professioneel is, maar ook dezelfde toewijding aan kwaliteit deelt.
 

“Als ondernemer begrijp je dat wanneer er 15 telefoontjes binnenkomen, je waarschijnlijk 14 keer dezelfde uitleg moet geven. Klantencontact is belangrijk, maar deze repetitieve taak wordt al snel een tijdrovende hindernis als je dat nog moet combineren met administratieve taken en andere verantwoordelijkheden. Dan dreig je al snel de grip op je zaak te verliezen.”, aldus Dirk Van Roy.

De meerwaarde van serviceUp

Voor Immo Van Middelem is de samenwerking met serviceUp veel meer dan alleen een zakelijke relatie. Het betekent een aanzienlijke meerwaarde voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Een van de grootste voordelen die zij ervaren, is de enorme ontlasting van dagelijkse e-mails en telefoontjes. In de vastgoedwereld is het geen uitzondering dat bij elke telefoonoproep dezelfde uitleg herhaald moet worden. Dit repetitieve proces, gecombineerd met administratieve taken en andere verantwoordelijkheden, kan een ondernemer elke keer weer uit de kern van zijn zaak halen. Hier komt de toegevoegde waarde van serviceUp naar voren.Het team van Immo Van Middelem heeft de geruststellende wetenschap dat serviceUp deze taken met grote zorg overneemt. 

 

Hoe is Immo Van Middelem geëvolueerd na de samenwerking met serviceUp?

In het begin was de drempel voor Immo Van Middelem hoog om bepaalde taken uit handen te geven, vooral omdat er veel waarde werd gehecht aan de persoonlijke connectie die uit sommige telefoongesprekken kan voortkomen. Begrijpelijk, gezien een goed gesprek vaak de kans bood om direct een persoonlijkere connectie te leggen. Echter, al vroeg in de samenwerking met serviceUp merkte Immo Van Middelem dat het uitbesteden van taken van ondergeschikt belang was vergeleken met de impact van voortdurende telefoongesprekken op hun dagelijkse werkzaamheden.

 

"Ik heb echt gemerkt dat iets uit handen durven geven van ondergeschikt belang is tegenover de impact van constant telefoons te hebben in dagdagelijks werk. Als jij ondertussen al de rest moet regelen, dan is constant de telefoon opnemen super vervelend. Had ik dat vroeger geweten, was ik vroeger beginnen samenwerken met serviceUp. Puur commercieel kunnen wij dus echt niet zonder serviceUp", aldus Dirk Van Roy.

 

Maak een afspraak met Glenn van serviceUp

Contacteer ons

serviceUp by Up 
053 51 05 18
info@serviceup.be
BE0877.584.635

Hoofdzetel Erpe
Evenbroekveld 14
9420 Erpe-Mere

Nieuwsbrief

Wij leren elke dag bij en brengen jou ook Up-to-date. Let's go Up together!

Volg ons op

This site is Upproved by shakeUp